Ekologisk Hudvård

ekologisk kroppsvård

HANDLA EKOLOGISK HUDVÅRD HOS BODYFARM.

BODYFARMs ekologiska hudvårdsprodukter har äntligen nått Sverige. Varumärket BODYFARM finns representerat i 16 länder runt om i världen, från Kina till lilla Sverige. Många stöter på BODYFARMS ekologiska skönhetsprodukter när de är på resande fot runt om i Europa eller världen. Nu finns även dessa hänförande produkter på hemmaplan. Handla ekologisk hudvård hos BODYFARM och vi kan garantera att du blir nöjd.

Varumärket grundades för över 25 år sedan i Grekland, och har sedan dess älskats av många. Dess dryga formula är skonsam både mot konsumenten och naturen, vilket gör alla till vinnare. Parabenfri hud- och hårvård är inte lätt att hitta alla gånger, men det är någonting vi på BODYFARM har anammat. Våra ekologiska hudvårdsprodukter är även fria från mineraloljor, propylenglykol och färgämnen vilket gör produkter extra bra. BODYFARMS ekologiska hudvårdsprodukter har aldrig och kommer aldrig att testas på djur. Vi vill helt enkelt kunna stå för våra produkter genom hela kedjan. BODYFARMs ekologiska hudvårdsprodukter, ekologiska hårvårdsprodukter och ekologiska skönhetsprodukter är helt veganska.

Nu slipper du kompromissa med pris och naturvänliga produkter. Våra produkter är nämligen otroligt prisvärda. Det finns en stor mängd återförsäljare i Sverige och runt om i världen som saluför Ekologiska Hudvårdsprodukter från BODYFARM.

Den ekologiska produktion som BODYFARM tillämpar går till som så att vi utvinner kosmetika och läkemedel genom en kombination av extrakt från ekologiskt odlade örter och växter. Dessa naturliga ingredienser har helt och hållet ersatt de kemikalier som finns i traditionell hud- och hårvård. Dessa kemikalier kan i många fall orsaka skadliga effekter både för användaren och för naturen.

Välkommen att testa ekologisk hudvård som är skonsam både för dig och för naturen! Gör som 100 000 tals andra och testa BODYFARM.
Använd rabattkoden KUPONGERNA20 och få 20% rabatt på din beställning. Rabattkoden applicerar du med enkelhet i kassan och gäller vid köp över 399 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *