En summering utav våra principer

TESTA EKOLOGISK HUDVÅRD PÅ RIKTIGT!

BODYFARMs ekologiska hårvårdsprodukter, ekologiska hudvårdsprodukter är älskade världen över. Vi finns representerade i 16 länder runt om i världen, och fler och fler upptäcker produkterna. Produkterna i sig är någonting vi är riktigt stolta över. De både doftar fantastiskt och verkar likaså. En annan viktig gren för oss som återförsäljare av BODYFARMs ekologiska hud- och hårvårdsprodukter är att vi ska ha schyssta principer både mot dig som kund och mot naturen. Vi vill alltså skapa en win-win situation för alla parter så att du kan använda ekologisk hudvård som du

Den första och kanske viktigaste principen vi har är att allt som är närodlat och vänligt mot naturen (och dig som konsument) är för oss mer säkert och effektivt. Med 5 500 växter längs det grekiska landet har vi massvis av naturliga ingredienser att tillgå för att utvinna produkter som håller väldigt hög kvalitet. Vi kan även på detta sätt säkerställa att vi vet vad som händer i hela kedjan. Med respekt mot naturen väljer vi miljövänliga ingredienser till våra produkter. Detta innebär att vi vet vad som produkterna innehåller och kan säkerställa att inga farliga ingredienser tillsätts i produkterna.

De produkter som vi saluför testas ej på djur. Produkterna är alltså veganska vilket innebär att du med gott samvete kan använda våra prisvärda ekologiska hudvårdsprodukter. För att ta det hela ett steg längre så använder vi enbart förpackningar som härstammar från återvunnet material. När en schampoflaska är slut och återvinns är den inte oanvändbar. Utan när någon återvinner så ser vi till att spara på miljön även här. Detta är vad vi kallar hållbart tänkande.

Vidare följer vi strikt de riktlinjer för kosmetika som är upprättade av EU. Vi vill erbjuda bra och prisvärda produkter utan några frågetecken. Kostnaden skall motsvara värdet av produkten, vilket vi stolt kan säga att den gör. Gör som 100 000 tals andra redan gjort – testa BODYFARMs ekologiska hudvårdsprodukter, BODYFARMs ekologiska hårvårdsprodukter, BODYFARMS ekologiska skönhetsprodukter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *