Bli återförsäljare av våra populära produkter

Nellina AB/Bodyfarm Sweden tillhandahåller en fullständig produktlinje av naturlig kosmetika såsom skönhets- och hälsoprodukter med ekologiskt aktiva ingredienser. Vi söker efter företag som aktivt vill marknadsföra våra produkter och välkomnar salonger/butiker som är måna om att erbjuda personlig service till sina kunder

Kontakta oss

En resa som började för över 25 år sedan

Förtroendet för BODYFARM och våra produkter har nu sträckt sig över två decennier. Med 25 år av nöjda kunder och etableringar i 16 europeiska länder är vi stolta att kunna tillhandahålla dessa hänförande produkter i Sverige. Styrkan i våra produkter är enkelheten, hud- och hårvårdsprodukter i sin renaste form fria från toxiska ämnen som förgiftar kroppen med dofter och egenskaper från den grekiska naturen och dess växtrike. Vi hoppas att även du ska upptäcka fördelarna med naturens ingredienser och sprida det vidare.

VÅR VÄRDEGRUND

– Allt som är närodlat och vänligt mot naturen är för oss mer säkert och effektivt.
– 5 500 växter längs det grekiska landet erbjuder oss massvis av naturliga ingredienser för att utvinna produkter av hög kvalitet.
– Med respekt gentemot naturen väljer vi miljövänliga ingredienser till våra produkter.
– Våra produkter testas ej på djur.
– Alla våra förpackningar härstammar från återvunnet material.
– Vi följer strikt de riktlinjer för kosmetika som är upprättade av EU.
– Vi återinvesterar en stor del av vår vinst på studier samt utveckling av nya naturliga produkter istället för dyra reklamkampanjer.
– Våra produkter är prisvärda
– Kostnaden skall motsvara värdet av produkten.

BODYFARM finns representerade i 15 länder

Sedan 2006 har vårt Grekiska moderbolag exporterat produkter till hela världen. Idag finns våra produkter representerade i hela 15 länder. Du hittar våra produkter i länder som: Azerbaijan, Bulgarien, Chile, Kina, Tjeckien, Danmark, Estland, Tyskland, Ungern, Japan, Litauen, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Sverige, Spanien, Slovakien, Saudi Arabien, Taiwan och USA.

Kontakta oss redan idag

Vi finns idag representerade i bland annat hälsokostbutiker, span, skönhetssalonger från Norrland till Skåne. Att vara återförsäljare av BODYFARMs produkter ska vara enkelt och okomplicerat. Nellina AB/Bodyfarm Sweden tillhandahåller en fullständig produktlinje av naturlig kosmetika såsom skönhets- och hälsoprodukter med ekologiskt aktiva ingredienser. Ni kan fritt välja ur vårt sortiment och ansvara för de produkter som passar er bäst. Vi hjälper självklart till med rekommendationer på lämpliga produkter och storsäljare. Vi välkomnar salonger, butiker, hälsokostbutiker m.m som aktivt vill marknadsföra våra produkter. Det ligger i vårt intresse att det lönar sig för bägge parter, att ni trivs och lyckas med er försäljning. Vi strävar därför efter hög kundservice och snabba leveranser. .

    Vill du bli återförsäljare?

    Bli en framgångsrik återförsäljare av våra ekologiska hudvårdsprodukter. Om du är intresserad av att lagerföra våra produkter och inkludera produkterna i ditt sortiment är du välkommen att kontakta oss. Du når oss i formuläret här ovan.